מתכון להכנת גנאש שוקולד רוטב לציפוי עוגות

מתכון להכנת גנאש שוקולד רוטב לציפוי עוגות, מתכון פשוט וקל. נהדר לעוגות שוקולד. ניתן לקרר את הרוטב היטב יממה ולהקציף, וליצור קרם אורירי ובהיר למריחה. חומרים: 250 מ"ל שמנת מתוקה / או צמחית 250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות אופן ההכנה להכניס למיקרוגל למספר שניות, להוציא לערבב להמשיך כך עד שהשוקולד נמס שימו לב לא לשרוף את השוקולד חשוב ! לא למזוג את רוטב השוקולד כשהוא חם ודליל מידי או כשהעוגה חמה ! הוא עלול לחלחל לתוך העוגה ולהיעלם ואתם תישארו עם עוגה טעימה, אבל בלי שכבת גנאש.
דילוג לתוכן