עוגת שוקולד שמתאימה לבצק סוכר

מתכון לעוגת שוקולד טל כץ

חשבתם לעטוף את העוגה בבצק סוכר ? הכי חשוב להשתמש במתכון נכון.
חשוב שהעוגה תהיה דחוסה ויציבה (פחות אוורירית) כדי שתוכל לשאת את כובד משקל הבצק סוכר.

עוגה שוקולדית – טל כץ 

חומרים: 

200 גרם שוקולד מריר

6 ביצים

½ 2 כוסות סוכר

3 כוסות קמח תופח

4 כפות קקאו

1/3 1 כוסות שמן

1/3 1 כוסות מים

 

אופן הכנה: 

להמיס את השוקולד.

להקציף ביצים וסוכר על מהירות גבוהה כ-7 דקות.

לערבב קמח וקקאו בקערה נפרדת.

להוסיף לקציפה תוך כדי ערבוב שוקולד, מים ושמן.

להוסיף את יתר החומרים ולערבב.

לאפות בתבנית עגולה 26-24 ס"מ על חום 160 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש.

יש לצפות את העוגה עם קרם גנאש כדי שבצק הסוכר ידבק

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן