עוגיות פריכות לזיגוג רוייאל

עוגיות פריכות לזיגוג רוייאל, קבלו מתכון נהדר שאנחנו עושים אצלנו במפעל. עוגיות פריכות וטעימות שמתאימות לזיגוג ברוייאל איסינג. ניתן לעשות פרווה או חלבי, יוצא נהדר בכל אחת מהאופציות.

המתכון מספיק לכמות של כ-60 עוגיות בינוניות קוטר 6.5 ס"מ לערך

1 ביצים
1 חלמון
470 גרם אבקת סוכר
750 מחמאה / חמאה
1300 קמח
1 שקית סוכר וניל

הוראות הכנה:
הקציפו את כל החומרים היטב, מלבד הקמח
לאחר ערבוב כל החומרים, יש להוסיף לאט לאט את הקמח עד לקבלת גוש בצק שנפרד מדפנות המיקסר
הניחו את הבצק בשקית אטומה למינימום שעה במקרר

להכנת העוגיות
רדדו על משטח נקי את הבצק כשהוא קר לעובי של כחצי ס"מ
צרו צורות מחותכני עוגיות
והכניסו לתנור שחומם מראש  180 מעלות למספר דקות (משתנה מתנור לתנור)
עד שדפנות העוגייה מזהיבות
הוציאו מהתנור והמתינו לצינון מלא

זגגו את העוגיות מעל עם הסוויט רוייאל שלנו. שתפו את הילדים, זאת חוויה צבעונית במיוחד
והרי לכם עוגיות פריכות ויפיפיות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן