חשבתם לעטוף את העוגה בבצק סוכר ? הכי חשוב להשתמש במתכון נכון.
חשוב שהעוגה תהיה דחוסה ויציבה (פחות אוורירית) כדי שתוכל לשאת את כובד משקל הבצק סוכר.
עוגה שוקולדית – טל כץ
חומרים:
200 גרם שוקולד מריר
6 ביצים
½ 2 כוסות סוכר
3 כוסות קמח תופח
4 כפות קקאו
1/3 1 כוסות שמן
1/3 1 כוסות מים
אופן הכנה:
להמיס את השוקולד.
להקציף ביצים וסוכר על מהירות גבוהה כ-7 דקות.
לערבב קמח וקקאו בקערה נפרדת.
להוסיף לקציפה תוך כדי ערבוב שוקולד, מים ושמן.
להוסיף את יתר החומרים ולערבב.
לאפות בתבנית עגולה 26-24 ס"מ על חום 160 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש.
יש לצפות את העוגה עם קרם גנאש כדי שבצק הסוכר ידבק