מתכון להכנת גנאש שוקולד רוטב לציפוי עוגות
מתכון להכנת גנאש שוקולד רוטב לציפוי עוגות, מתכון פשוט וקל. נהדר לעוגות שוקולד. ניתן לקרר את הרוטב היטב יממה ולהקציף, וליצור קרם אורירי ובהיר למריחה.
כל כך בא לנו לחלוק אתכן את כל הסודות שלנו. אז ריכזנו עבורכם כמה מתכונים קלים וטובים כדי שהעוגות והעוגיות שלכן יצאו לא רק יפות אלא גם טעימות. אז קדימה למטבח…
מתכון להכנת גנאש שוקולד רוטב לציפוי עוגות, מתכון פשוט וקל. נהדר לעוגות שוקולד. ניתן לקרר את הרוטב היטב יממה ולהקציף, וליצור קרם אורירי ובהיר למריחה.
חשבתם לעטוף את העוגה בבצק סוכר ? הכי חשוב להשתמש במתכון נכון. חשוב שהעוגה תהיה דחוסה ויציבה (פחות אוורירית) כדי שתוכל לשאת את כובד משקל
עוגיות פריכות לזיגוג רוייאל, קבלו מתכון נהדר שאנחנו עושים אצלנו במפעל. עוגיות פריכות וטעימות שמתאימות לזיגוג ברוייאל איסינג. ניתן לעשות פרווה או חלבי, יוצא נהדר